1. Ambient ‘british’ i ‘latin’ al Bristol Café
Els experts en l'art del té sabem que és difícil trobar un lloc a Barcelona on te'l facin com déu mana: l'aigua bullent s'aboca sobre les herbes. Aquí, estigueu tranquils, que han heretat la saviesa ancestral dels anglesos (si el voleu amb un núvol de llet, us la serviran freda i a part, no cal ni que ho demaneu), i és que el cafè s'inspira en el llegat de l'Hotel Bristol de Mar del Plata, on la gent passava les tardes prenent el té tal com es faria a Bristol, però a Argentina. A part d'una gran col·lecció de tés i lattes, recullen la tradició argentina, ampliant el seu repertori de pastissos: tenen espècies tant britàniques com llatines i gran capacitat d'inventiva (què us sembla un Cheescake de festucs?). Carrot Cake, Devil's Cake, alfajors de mil colors, pancakes, torrades pujades de sucre o healthy bowls són alguns dels dolços que us podeu demanar si el brunch desperta la vostra nena interior més llaminera.
Ara, la seva àmplia pastisseria no es limita a la rebosteria i tenen tota una biblioteca de salats que poc té a envejar als ensucrats. Els clàssics ous benedictins, croque madame i shakshuka s'alternen amb bagels diversos i amanides de salmó o d'altres meravelles. El joc és el seu fort! Per això, de tant en tant, hi trobareu algunes creacions espontànies, com podria ser un entrepà de milanesa amb allioli o una hamburguesa amb cheddar fumat i melmelada de bacó. Ah, i si teniu ganes de marxa, marideu-los amb uns mimosas o bellinis irresistibles. El ritual del té 'bristolense' de la cafeteria s'ha convertit en tot un festí després d'haver fet la volta al món!
- Roger de Flor, 220
https://www.instagram.com/