Contra els fornets satànics que et claven set euros per un cafè horrorós i un entrepà de xiclet, la Palmer és sinònim de cafè del bo (Novell gamma alta) i entrepans memorables, de mida XL i preu diminut: pa de primera, del forn Serra, i embotit i bull tel·lúrics, exhibits en peces senceres en un frigorífic metàl·lic. Calents per fora i per dins, amb un got alt de cafè amb llet són el paradís de l’esmorzar.
La llista dels entrepans llueix orgullosa des d'un cartell il·luminat: cap de senglar, sobrassada, salsitxes amb formatge, sardines de llauna... “És un procés fàcil, però s’ha de fer bé. Tot està inventat”, diu en Josep Carrasco. Els seus avis van obrir la cafeteria el 1944 i ell la porta des del 1999. Sòlid i senzill com un cop de roc: de dilluns a dissabte, de bon matí a primera hora de la tarda, entrepans i cafè. Mig Poble-sec esmorza aquí, com qui diu. Punt de trobada ciclista que vol esmorzar de traginer, també.