La història del Celler Jordana de Barcelona és inspiradora i bonica. En Manel Pujol, que va treballar anys al Club del gurmet del Corte Inglés, el 2013 va tenir l'ocasió d'agafar el Celler Jordana d'Alella. I va convertir un celler obert el 1957 en una botiga/degustació de vins i productes gastronòmics que ha esdevingut de visita obligatòria a Alella, amb més de 500 referències de vins a la venda.
Amb la Rocío Hodaly a finals del 2022 van obrir el Celler Alella de Barcelona, a Sant Antoni. A diferència del germà gran –on la gent s'emporta els productes que acaba de menjar per sopar– l'Alella de Sant Antoni, no és botiga de menjar, però sí de vins i espai gastronòmic. Disposen d'unes 250 referències de vins per a totes les butxaques: si les obres in situ, el preu de llevataps és de sis euros. Si te l'emportes a casa, et descompten sis euros del preu marcat.
Hodaly, que, per cert, és nascuda a Sant Antoni, explica que la cuina "passa per un assemblatge de productes gurmet d'alta gamma molt ben fet. Fem cuina sense foc: només tenim dues salamandres i una torradora". Però d'aquí en surten meravelles com un bikini trufat de mortadel·la de Bolonya, o un tàrtar de tomàquet amb ventresca de tonyina que és un tsunami palatal de greix benèfic. Els dos fan èmfasis en el fet que "només serveixen producte gastronòmic molt escollit, a uns preus que es poden pagar". Sense vi, sopes divinament per 25 euros, i tot l'espai transmet amor per la cultura vitivinícola catalana.