És gairebé un speak easy, bromeja Edir Malpartida, del Bareto Olímpic, a l’altra banda de la barra d’aquesta cocteleria d’aires clàssics. Oberta des del 1985, l’ha rescatada juntament amb Antonio Naranjo, d’Especiarium: ells són dos dels bartenders al capdavant de la nova escena coctelera de Barcelona. Tot i que hi ha alguns petits retocs respecte al local que hi havia, la cocteleria Sapely, han mantingut l’essència d’un espai que destil·la classicisme, no només en la decoració, sinó també en la carta de còctels, i que sens dubte cal incloure entre els millors llocs de la ciutat per anar a fer una copa.
Un bar d’aquells on ve de gust tornar i on no hi ha problema per demanar una cervesa o un gintònic, reivindica Malpartida. Els preus moderats també animen a repetir la visita. Davant de les cocteleries on l’experiència mana, aquí res de focs artificials: cristalleria senzilla i una vintena de combinats on es respecta l’elaboració tradicional. Tot i que la idea és incloure’n més endavant alguns amb un toc personal, sempre sense desvirtuar la llista d’ingredients i el resultat final.