El Bar és un lloc singular, amb una molt bona oferta del jove i experimentat xef Ramón del Río i l’exquisida atenció d’en Sergi Giménez, reconegut sommelier. Singular és la seva proposta, des d’un menú de migdia de quatre entrants, quatre principals i cinc postres a escollir i un carret de formatges només comparable al del Via Veneto. La carta està pensada per compartir i gaudir-ne a qualsevol hora del dia. És molt recomanable, després del cinema, asseure’s a la seva terrassa i gaudir d’un maridatge de bons vins i excel·lents formatges.
En Sergi ha seleccionat unes 90 referències d’arreu del món, i amb el menú de migdia es poden tenir sorpreses agradables com poder maridar amb un borgonya blanc (a copes la majoria dels vins). La cuina d’en Ramón és particular, senzilla i sobretot saborosa. El dia de la nostra visita havíem encarregat un menú de degustació. Iniciem l'àpat amb un gaspatxo de cirera, cremós de mascarpone i iogurt amb caviar Nacarii, que com a obertura sonava a ària miraculosa. Sorprenent el carpaccio de peus de porc amb espardenyes. I el caneló de vedella i foie gras no té res a envejar al de les àvies.
La proposta de Ramón del Río no és pretensiosa, però sí imaginativa: tradició i modernitat de la mà d’un jove cuiner al qual cal tenir en compte.