Mai Catalunya i Astúries no havien estat tan unides com en aquesta bodega. Al Chigre proposen una fusió de cuines de dues terres amb una gran riquesa gastronòmica. Hi tenen productes de proximitat i amb identitat. Tasteu els seus famosos tigres sense feina: musclos arrebossats però sense closca; el clàssic empedrat que aquí fan amb favines verdes i bacallà fumat; o la bomba de la Barceloneta farcida de pop.
El cuiner Fran Heras, adepte de slow food, ha bastit una carta que agermana el millor d'aquestes dues grandioses cuines (i ho fa des d'una perspectiva conceptual no exempta d'obrerisme i solidaritat entre minaires!): capipota amb 'callos' a l'asturiana, per exemple.
Ara, que si us agrada el pop, us recomanem el que fan amb ximixurri marí. Si bé la carta no és gaire extensa, quedareu satisfets amb l’oferta basada en el bon peix. Menys és més i si a tot això hi posem una sidra ben tirada, passareu a admirar aquest local del Born i a afegir-lo a la vostra llista de preferits. Curiositat; la pica del vàter és una pica baptismal!