Ja fa temps que el Suculent va superar l’etapa de casa de menjars d’alta cuina. En la seva nova transformació, el xef Toni Romero agafa la vaca vella per les banyes i refunda el local a gran escala. Amb carta de platets i aperitius, en l’oferta hi campen dos menús degustació impressionants que repassen els clàssics de la casa i les noves creacions d’un xef més en forma que mai, ja que des de la modèstia d’un preu competitiu ha aconseguit situar-se en el llistat dels millors cuiners del món (actualment ocupa la 83a posició de The Best Chefs Awards). Un xef i un restaurant especials, que proposen completar qualsevol menú amb caviar Beluga o dos plats ben curiosos: garota amb royale de ceps o consomé de llebre a l’armanyac.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Rambla del Raval, 45
- El Raval
- Barcelona
- 08001
- Transport
- M: Liceu (L3), Paral·lel (L2, L3)
- Preu
- €€
- Horaris
- De dl. a dv. de 13 a 16 h i de 20 a 23 h.
Discover Time Out original video