En aquest local cantoner de la plaça Letamendi despatxen kebabs sublims. Els fan amb pa d'obradors bons, carn de qualitat, condiments i salses casolanes, brasa i llenya de faig. La combustió de fusta natural transfereix a la vedella i el pollastre un sabor intens, profund i irresistible. La carn blanca l'entendreixen amb iogurt i la vermella, amb llet. Els adobs s'elaboren amb espècies i herbes aromàtiques caucasianes. A més, entre els filets de vedella intercalen greix de xai. Un altre fet distintiu; les graelles són horitzontals. A la carta, tres kebabs fixos i el del mes, amb pa döner o dürum, en format entrepà (entre 8 i 10 euros) o en un bol (entre 12 i 14 euros).
Kebab: una paraula que tots fem servir, però poques vegades sabem ben bé què estem dient. Enrotllat amb pa 'dürüm', dins d'una pita, en brotxeta o en plat; de xai, pollastre, vedella o vegà; adobat amb mil i una espècies; d'estil turc, alemany, sirià o pakistanès. També val a dir que és una especialitat molt maltractada i que segons com té fama de digestió pesada i de tassa de vàter en tecnicolor. Quins són els millors kebabs de Barcelona? Estem parlant de restaurants que dignifiquen l'especialitat amb foc de llenya, pans de massa mare i processos propis de l'alta cuina o la millor cuina casolana. Aquí teniu opcions per triar i remenar.
NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona