Sempre tenen gent a la terrassa, per això l’embolcallen amb un tendal quan arriba el fred. L’Enric Coderch, professor del Culinary Institute of Barcelona, i el Xavi Torrents van reformar el bar Cal Noni i el van convertir en una vermuteria de barri amb un interior minúscul, una terrassa gloriosa i un 'sex appeal' innegable per a la bona gent del Camp de l’Arpa. Els líquids no deceben. El vermut de la casa és un reserva de Reus a granel: exquisit i potent. De propina, cau un vermut Herms, més suau i amable. També hi ha canyes i copes de vi que apunten a la Terra Alta, la Rioja i la Ribera del Duero.
També preparen glops amb 'amaros' italians. Alerta amb les 'gildes' i els matrimonis: combinen elaboracions pròpies amb el material suprem d’Olives Francesc (la Boqueria), conserves Espinaler, salsa Salsalella (oh, sí!), xips Can Bloi, tapes casolanes, entrepans galàctics amb pa gallec, cafès Novell ecològics… A l’Espai Vermut no us faltarà de res, fareu barri al costat de gent treballadora del Clot, xarrupant vermuts, picant daus de formatge i veient passar la vida. D’això es tracta, no?