Fidelio, restaurant obert el 2024, és una de les escassíssimes pizzeries estil Nova York de Barcelona: aquí hi trobareu una massa fina i cruixent que, tot i això, reté certa molla i humitat i és molt agradable a la mossegada i a la panxa, més lleugera. El concepte és 'zero flop', és a dir, que l'aguantis amb una mà la porció de pizza i que no es destempri! Hi estan implicats l'Enric Rebordosa i en Miquel Puchol de Mantequerías Pirenaicas –entre d'altres socis– i han clavat la fórmula d'una massa 'zero flop': fina i cruixent que sostingui els 'toppings' sense fer figa.
La base és tradicional de NY, les cobertures no tant: opten per 'toppings' opulents que deixen caure en espiral damunt la roda cruixent. Un brutal exemple: la seva pizza Rubirosa, amb mozzarella, grana padano, remolí de pesto i salsa de vodka, en homenatge a l'emblemàtic restaurant italià del lower Manhattan, o una pizza que queda oculta sota espirals de mortadel·la de primera. No hi fan només pizza: també hi ha un apartat de pasta i 'antipasti' preparats amb la solvència que se li suposa a la casa: que bones les carxofes amb foie! La personalitat de Rebordosa queda impresa en l'interiorisme, una mena de museu dedicat a Franco e Ciccio, que vindrien a ser els Pajares i Esteso a la italiana.