Aquesta cocteleria és petita i bufona, però molt ambiciosa: Flâneur, oberta el 2022, marca les seves pròpies normes. Ha dissenyat la carta l'Umberto Cantele, ni més ni menys que cap de cocteleria de Paradiso. I la carta a més d'autor és conceptual: està plantejada com a un viatge per països llatinoamericans –és una col·lecció de postals– on cada missiva és la reversió d'un trago clàssic. Però quines reversions, per Déu.
Per exemple, un Triple Negroni: un vas de fusta que simula el tronc d'un arbre, amb bolets enganxats amb xocolata. Porta rom cuinat amb fava tonka –llavor d'arbre amazònic feta servir en rebosteria– i Campari infusionat amb xiitake. Te l'empasses, i és com fer un vermut al cor del bosc! El segon bolet te'l menges embolicat en una fulla de 'shisho morado' –alfàbrega japonesa comuna al Perú– i al segon trago copses que és un negroni meravellós. O un homenatge amazònic i cítric al dry martini que es beu en dues passes: la primera en el capoll d'una planta carnívora! Amb les parets farcides d'objectes antics i un enorme sofà de vellut vermell al fons, el local és encantador. I els preus són ajustats, tenint en compte que això és cocteleria d'avantguarda.