Si sou uns enamorats de l’art de les tapes, no us podeu perdre la vint-i-tresena edició de la ruta gastronòmica de Reus, Ganxet Pintxo, que tindrà lloc del 9 al 26 de maig. Podreu provar-ne un munt de delicioses ideades per a tots els paladars (tradicionals o més creatives) i passejar-vos pels bars més emblemàtics de la ciutat. El protagonista, això sí, serà sempre el producte local de qualitat. El pack us costarà 4 euros i inclou, a més de la tapa, un maridatge d’Estrella Damm, podreu escollir entre una canya o un 'quinto' de cervesa, una combinació que va com anell al dit a qualsevol de les creacions. I, per si això no fos prou, podreu guanyar un sopar per a 2 en un restaurant amb Estrella Michelin de la província!
Alguns exemples del que podreu tastar? Un tàrtar de vedella madurada, canonges i pa de cereals; un 'pepito' amb pollastre i romesco a base de panet Sistaré farcit de pollastre rostit amb vermut, acompanyat de romesco d'avellana de Reus i AOVE DOP Siurana; El Ferrero del Museu, una bomba d'arròs del Delta farcida de formatge de cabra ecològic, confitura de poma i avellana de Reus… També hi haurà opcions sense gluten i, fins i tot, dolces, per acabar la gimcana amb un bon sabor de boca. Voleu xafardejar el tríptic amb tots els pinxos? Consulteu la pàgina web!