M’agrada pensar que el Garage Beer Co va començar com Apple: en un garatge. Amb dos amics que volien fer cervesa artesanal i han acabat pilotant un Falcó Mil·lenari del llúpol. Amb una idea humil que esdevé un triomf colossal.
Entres al local i t’adones que has accedit a una cerveseria artesanal diferent. És un espai industrial, profund, alt, grisenc. Emula clarament un garatge, una sensació que es trenca puntualment gràcies a les taules altes i els tamborets del passadís d’entrada.
La barra granítica funciona com a perfecte búnquer per als que no volen endinsar-se a les tripes d’aquesta taverna 2.0. El disseny industrial, també present en aquest altar massís, és el leitmotiv estètic d’una planta que també ofereix un lounge farcit de sofàs retro d’inspiració hipster. I al fons del local, la joia de la corona: una petita fàbrica on els nois de Garage Beer Co facturen la seva pròpia cervesa. Així de fàcil.
I això és precisament el que demano: un glop suau i rossenc de fabricació pròpia que es diu Riba i aterra a la taula amb got personalitzat de la casa. Senzillament de-li-ci-o-sa. Decideixo seguir els consells del bartender i acompanyar la birra amb un dels oferiments culinaris de la casa. Diuen que el sandvitx de porchetta és celestial, però estic encuriosit pels nachos i l’encerto del tot: són millors que al 80% dels restaurants suposadament mexicans de Barcelona.
Aquí la cultura de la cervesa es viu d’una forma diferent: això no és una cerveseria, no és una fàbrica, és el garatge dels vostres somnis, l’antídot contra la cervesa industrial de ressaca gruixuda. Benvinguts al pub del futur.