Els 'imbiss' són, a Alemanya, els locals de menjar de carrer per excel·lència: molt populars i senzills, hi pots endrapar salsitxotes i cervesa per quatre rals. En Christian, que ja fa molts anys que corre per terres catalanes i ha fet tots els papers de l’auca, sempre havia volgut muntar el seu propi 'imbiss', però dels bons: és a dir, amb producte casolà i de qualitat, sempre mantenint preus ben raonables. Després de treure-hi el ventre de pena, podem afirmar, sense embuts, que se n’ha sortit amb escreix: al Karl’s te’n lleparàs els dits i està tan bé de preu que hi tornaràs.
En Christian, que tot ho cuina ell, fa pocs plats, com tots els 'imbiss'. Dues carns a escollir: 'krustenbraten', carn de porc d’Alemanya lleugerament fumada feta parsimoniosament durant tres hores fins a assolir una tendresa i gust excepcionals, o un excel·lent 'bratwurst'. Pa de sèsam o de vidre, unes patates al forn delicioses i especiades a l’estil cajun i sis salses que acaben de reblar l’àpat, de carn, de mostassa i poma, chimichurri, de tomàquet amb curri, de xili o de tomàquet sol. Per beure, cervesa. Com que els 'imbiss' han de ser per a tothom, en Christian proposa un menú d’entrepà, patates i beguda per menys de 6 euros: si no hi aneu, no serà perquè no us ho posa fàcil!