Aquest local és tancat Els alcohols Premium són uns escurabutxaques. A Macera ho saben i no estan per luxes innecessaris. Van de debò. Les marques de destil·lats no existeixen als estants d’aquesta cocteleria; només hi torbareu unes ampolles, amb etiquetes escrites a mà, que semblen tretes d’una farmàcia victoriana. Son el fet diferencial de Macera: destil·lats bàsics que es maceren artesanalment, davant els nassos del client, amb tota mena d’ingredients. Amb ells es fabriquen tots el còctels de la casa.
Uns còctels creatius i coloristes que ja ho van petar a Madrid i han aconseguit guanyar-se una bona parròquia d’adeptes als budells del Raval. Fa exactament un any que Macera va obrir a Barcelona i sembla que porti aquí tota la vida. El bar aposta per una cocteleria d’altíssim nivell a preus absurds i amb gustos exòtics i estimulants als seus macerats: jalapeño, maduixes, coriandre, taronja, llimona, canyella, poma o gingebre. La tècnica exquisida i manca de prejudicis dels bartenders fan la resta.
Macera és una revolució al món de la cocteleria que neix de la tradició –la maceració no és precisament un atècnica nova – i juga a favor del mileurista. Prescindir de les marques propicia una imatge inèdita a Barcelona: còctels d’autor des de 7 euros! La mena de miracles que només es veuen al Raval.