1. Sabors d'aquí
Quan van reobrir el 2017, van voler mantenir la seva essència culinària: ser una casa de menjars orientats a la cuina catalana tradicional.
És per això que, si busqueu plats ben autèntics de la nostra terra, els trobareu aquí: des d'un fricandó i un trinxat de la Cerdanya a una clotxa de l'Ebre, anxoves de l'Escala per picar, taules de formatges de tot el territori, un xató elaborat al detall o llonganissa de Camprodon.
Més plaers: de forquilla i ganivet trobareu delícies com un bacallà amb samfaina o pollastre a la catalana. O, de cullera, mandonguilles amb sèpia o civet de senglar.
Si ja us sorprendran amb els seus plats, espereu a entaular-vos i començar a llegir la seva carta de vins: hi tenen de totes les DO catalanes: des de la DO Costers del Segre amb un Biu de Sort a la DO Penedès amb vins com un l'exquisit Desig o un rosat Pink Flow de DO Empordà. Fins i tot en tenen un de musical: el Vine by Mishima de DO Terra Alta.