Imagineu que el Bar Mut i el desaparegut Mutis se’n van de farra: el resultat d’aquesta fusió d’hedonisme seria el Muticlub, el projecte que ha engegat Kim Díaz (pare del Mut i Entrepanes Díaz) a l’espai que abans ocupava una llegenda: la cocteleria Stinger. El local és un híbrid de cocteleria, bar de vins, restaurant i club. L’interiorisme és noctàmbul, elegant, vellutat i té detalls molt divertits, com les cartes camuflades a l’interior de vinils dels anys 80. El Kim em diu que Muticlub és un club de vins. Unes 80 referències saluden el client, que pot escollir entre copa i ampolla (les copes van dels 5 als 100 euros).
L’apartat de cocteleria, orquestrat pel Joao ‘Mutis’ Eusebio, em dilata les pupil·les amb un llista abundant, també amb el vi com a ingredient protagonista (alerta amb la trilogia de daiquiris!). I qui vulgui un còctel sense vi, van tots a deu euros. A l’exhibició vinícola se li afegeix un carta amb platets d’alta volada, com la torrija salada, els musclos, el pernil ibèric o l’ensaladilla del club. I mantenen un desena de plats disponibles fins a les 2.15 de la matinada. Ah, males notícies per als amants del trap: el cartell de l’entrada, en clau d’humor, anuncia que es reserva el dret d’admissió a menors de 40. Gràcies!