A la cantonada de Princesa amb el carrer de Civader trobareu aquest reducte autènticament italià on fan entrepans amb 'schiacciata' –focaccia toscana condimentada amb oli i sal– i embotits i formatges irresistibles. El més bàsic, de mortadel·la amb salsa de tòfona, és cruixent i orgàsmic. Si teniu alguna moneda més a la butxaca, afegiu-hi mozzarella i una copeta de spritz.
El toscà Francesco Giusti i el colombià Javier Pedrosa el 2017 van refer una piadineria ruïnosa en un bar italià, especialitzat en entrepans de 'schiacciata', focaccia toscana que vol dir ‘comprimida’. El Narciso és un cop de puny cantoner (a Princesa!) preciós: evoca un pati toscà dins una cocteleria, amb una nevera/taulell de xarcuteria italiana top. "Cada entrepà es fa des de zero davant teu, en diem 'art fast food' ", diuen orgullosos. Amb raó: un forn bo de la ciutat els fa el pa segons la seva recepta. I de les nou schiacciata, no puc oblidar la de porchetta amb crema de nous. L’horari és intensiu, tan apte per al 'take-away' frenètic com per a l’'slow food': taules d’embotits i formatges selectes, vinets i còctel. Amb l'èxit van obrir un altre Narciso a Enric Granados, 72, on disposen d'una carta més extensa amb plats italianes molt ben fetes, com els arancini o l'albergínia parmesana.