Els còctels d’autor del Negresco Cocktail Bar, amb segell de qualitat de Bobby’s Free, semblen una extensió de la personalitat de la head bartender Yanaida Prado: copes coloristes, imaginatives, càlides; copes que volen activar-vos els sentits i us omplen de joie de vivre. La veneçolana ha estat a barres tan insignes com el Dry Martini i el Milano. Rauxa i tècnica. És una crac.
Amb el fons d’armari de Bobby’s Free, Yanaida prepara les begudes d’una carta curta –vuit peces d’autor, més clàssics– que és un esclat de cromatismes i tècnica. Un pianista comença a tocar Take on me dels A-ha, mentre fico el nas al Bloody Mary made by Yanaida, amb bíter d’olives i pols d’anxova: estimulant, amb un picant equilibrat, molt estiuenc. El Pisco Basil, a 12 euros, és una festa floral amb vainilla, pisco, poma verda i alfàbrega. El pianista toca la cançó d’A cor obert. Aixeco la copa.