La cafeteria d’especialitat de referència del Poblenou ja no torra el cafè –ara ho fan al carrer Marroc–, però encara és un lloc ideal per aprendre, tastar i preguntar. Serveixen cafè en tots els formats, amb l’excel·lència com a denominador comú, però sense invents amb carbassa ni estètica cuqui: aquí hi mana el minimalisme i l’essència.
En Jordi Mestres, que es va formar com a barista Londres i un dels homes clau de l'escena del cafè d'especialitat a Espanya, explica que “primer la gent es va preocupar per posa cafeteries maques amb plantetes i sofàs. I la preocupació per tenir bon cafè es va generalitzar, i els en són uns dels pricipals responsables. Com a bona cafeteria d'especialitat, són als antípodes del brodat i la cosa rosa: són d'estètica minimalista, de fusta nua, acer i vidre. "Ensenyem tot el que fem. El focus no és en els quadres sinó en la manera de fer cafè i servir-lo. Fem una sola cosa i la volem fer molt bé", reflexiona en Jordi Mestres, el mestre torrador i nòmada en cap. L'afegitó de Frutas Selectas al nom implica que s'hi poden comprar vegetals de temporada d'alta qualitat, a més de cafè.