La Fonda Pepa va obrir el seu bar a finals del 2024. A Oído, en Pedro Baño i en Paco Benítez munten el seu particular concepte d’homenatge a l’snack bar vuitanter. El duet de cuiners catalano-mexicà ha volgut fer un bar "informal, típic, de tota la vida, que reti homenatge a la professió de cuiner i d'hostaler. La Fonda és per entaular-se, aquest és per picar i divertir-se", explica Pedro. La decoració és maca i sense pretensions: una paret coberta de tiquets de consumició i de fotos emmarcades dels seus herois culinaris. I com que no tenia barra, doncs hi han afegit una taula alta central llarguíssima, on la gent seu i comparteix espai i menjar.
La imaginativa austeritat del local es correspon amb l'estil culinari: mossegades i plats senzills i directes, amb una idea concisa al darrere executada amb tiralínies i sense efectismes. Disposen d'una petita robata, graella japonesa, i una part de la carta –impresa en un tiquet de consumició– són broquetes (o 'pintxos'). D'aspecte normal i sabor brutal: un 'pintxo' de corball salvatge marinat hores en soja, oli de girasol, sèsam i oliva, amb una picada de fonoll, poma i coriandre. Altres plats encara són més directes. Com per exemple, un montadito de foie a la sal i figues coll de dama, sobre una focaccia de romaní, llaminer, salat i aromàtic. I si aneu amb gana, us podeu afartar com lladres amb plats de guisat afinat: un fricandó amb trompetes de la mort o uns macarrons del cardenal com toca, per exemple.