Voleu una pista? A la carta hi ha mots en català, castellà, xilè, coreà, japonès i anglès, i els plats hi estan classificats en sis seccions; per obrir la boca, cevicheria fina, 'the butcher society', 'sangúche', platets i tapes i postres. Una altra pista? En Felipe González, l’amo, és un xilè cul inquiet que de petit va agafar gust als fogons als campaments dels scouts i de jove el va ampliar en una residència d’estudiants de San Francisco fins que va decidir tornar al seu país per formar-se en hostaleria. D’Amèrica Llatina va fer el salt a Europa i aquí no va parar.
Un xef de cuina inclassificable i post-punk
Després de ser xef en ruta i passar per Eivissa i un Michelin de la Costa Brava, va fer parada a Barcelona per organitzar esdeveniments gastronòmics i treballar al Gran Hotel La Florida, Escribà i Soho House. Defineix la seva cuina com a post punk. Traduït en plats; una russa que fa justícia al nom de la taverna, amb verdures al vapor amb caldo de dashi, aquell bonítol sec i mil astúcies asiàtiques més; un cebiche nikkei inspirat en el xef Ciro Watanabe que mira directament al fons del mar i un triquini que va fer que un dia es quedessin sense els ingredients i un client agafés la bici per anar voluntàriament fins a la Cansaladeria Puig a comprar-ne. El patró és d’on és, així que la carta de vins naturals i piscos és sublim. A Otra Cosa hi trobareu eclecticisme, creativitat on conflueixen molts camins de cuina d'Amèrica del Sud i rebel·lia amb seny i en la seva justa mesura. Atenció als pop-up que organitzen!