El 'calentado' és una mena de plat combinat que a Colòmbia es menja per esmorzar i s'elabora amb restes reescalfades. Cuina d'aprofitament 100%. El d'aquest popular forn de Sants inclou arròs amb fesols negres, ous 'pericos' (remenats), xoriço crioll, arepa i un cafè (8,5 euros). Al taulell veureu una infinitat de pans, brioixeria i pastisseria del país; pa de 'bono' (formatge), pa dolç, bunyols, 'almojábanas', mini tortells de 'dulce de leche' i guaiaba, 'brazo' de reina, 'aborrajado' de plàtan madur, etc. També confeccionen pastissos per encàrrec i els farcits són molt tropicals; pinya, maracujà, etc. Per beure, tot colombià; batuts, sucs, cafès i refrescos (Pony Malta inclòs). Atenció al seu Instagram perquè publiquen ofertes sovint. Tenen un segon local a l'Hospitalet (Av. del Metro, 12) i un tercer a Sabadell (Viatjants, 30).
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video