A tocar de les xemeneies desocupades del Paral·lel hi ha un bar petitó pintat de nou, amb una samarreta del Brescia a la paret, tres peixos trasplantats de les parets del Bacaro –escórpora, llobarro i pop, obra de Dino Corradini– i molta alegria.
El responsable de tot plegat és l’Alfredo, nascut a Brescia, soci del restaurant italià i de somriure encomanadís. Fa deu anys que és a Barcelona i sis mesos que ha obert aquest local de barri sense pretensions, on s’hi respira familiaritat i bonhomia. Tenen cervesa de barril, spritz i Aperol, un parell de vins orgànics catalans a doll, a 11 € el litre, i per als més intrèpids, grappa, amaretto i mezcal.
El còctel de la casa és el Geffry, amb cava, llimona, licor de flor de saüc i sifó, per només 3 euros: tota una troballa, lleuger i afruitat, deliciós. Al Sant Got s’hi poden menjar embotits i formatges de la Pulla com la stracciatella (semblant a la burrata), l’speck (el pernil del Tirol) o la coppa (una mena de llom embotit). Tenen una porchetta espectacular, que podeu tastar en plat amb escarxofa i mostassa per 8 euros o en piadina per 5. Obren cada dia al migdia i fins a la nit, menys els diumenges a la tarda si no hi ha futbol.