Señor Brown, obert a finals del 2024, és la nova encarnació de la cafeteria d'en Miquel Coulibaly, un cuiner i pastisser autodidacta que ha dedicat bona part de la seva trajectòria a experimentar amb la xocolata i totes les seves possibilitats. Es diu Señor Brown perquè el cacau hi torna a tenir un paper central, bé sigui en dolç, salat o líquid. Us pot agradar més o menys el que fa Coulibaly –em compto entre els primers– però crea quasi des de zero: "Totes les elaboracions són invencions de la casa. Sense referències prèvies. I aquesta és una filosofia irrenunciable", explica. Aquí no hi trobareu ni cookies ni brownies ni croissants.
En lloc d'això, per exemple, una peça de xocolata en tres capes: xocolata amb fibra, ganache salada i xocolata, un mos de sabor botànic, lleuger i salat. Li diu bescuit de cacau, però les capes cada setmana canvien. O una beguda calenta de cacau en tres textures, amb grans crus i torrats. En salat, sopes i entrepans d'autor que remeten al món de la taverna japonesa, encara que seguint sempre la descontextualització creativa marca de la casa. L'espai és cent per cent Coulibaly: a mig camí entre la nau industrial, la cafeteria d'especialitat i una andana de metro; aquí hi havia l'Ex-Designer Bar, un bar fet tot a base d'impressions 3-D del dissenyador Martí Guixé.