Còctels i platets amb un grau de sofisticació molt superior al que fins ara ens havia ofert aquest maridatge a Barcelona. Cap local ha aconseguit conjugar ambdós elements amb aquesta elegància. Tanta que, quan entreu al Servicio Continuo, us sentireu com 'gentlemen'.
L’espai té la solera dels clubs britànics més selectes i sedueix a base de calidesa, bon gust i classicisme: paràmetres estètics innegociables per gaudir d’una oferta de còctels i gastronomia selecta fins a altes hores de la matinada. Aquí l’alcohol es mima i la cocteleria esdevé un estat d’ànim. Clàssics propers a la perfecció, esquitxats amb algun recurs d’autor, sacsejats amb precisió quirúrgica i marques prèmium.
Tastem un dels millors Bloody Mary de Barcelona i un Gimlet senyorial. El nivell de les copes és tan alt com el dels platets del xef Carles Yáñez: fiblades de cuina internacional amb aires creatius i esclats de sabor com els musclos amb curri verd, o les costelles de porc cantoneses. Tot deliciós. No puc imaginar millor combustible per regar-ho que els seus haikus en copa. Surto flotant, pensant que no hi ha res que s’assembli al Servicio Continuo a Barcelona: un local extret dels meus somnis. El maridatge definitiu. Si encara estic dormint, que ningú gosi despertar- me.