L'Alina Kyrgiannaki, la mestressa, és una dissenyadora gràfica i interiorista reconvertida en restauradora. Traslladar-se al Poblenou la va inspirar a obrir una cafeteria especialitzada en pans tradicionals grecs, entrepans, galetes i brioixeria. El seu brunch ja té una bona legió de fans al barri. Tasteu el 'teder' —pa de massa mare, halloumi a la planxa, hummus, dukkah d'avellanes i envinagrats— i el 'koulouri' —pa de sèsam, alvocat, tahini, ou, oli d'alfàbrega, bola de formatge crema amb festucs i diverses herbes fresques. Els entrepans com el 'tsoureki' —amb burrata fumada, festucs i ruca— i la xapata amb feta, espinacs, iogurt i tomàquet rostit volen. Un dels 'hits' inesperats del Sin Amor No és la seva pròpia versió de l'espiral de canyella, feta amb abundància d'espècies i 'mastiha', una espècie de resina natural de l'illa de Chios. Per beure, ofereix cafè d'especialitat de la casa madrilenya Toma i te grec de muntanya; una tisana feta amb 'sideritis'.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video