Fa tres anys que l’Agustina Prinsich, estilista, i l’Hugo Andrelo, arquitecte, van obrir La Papa (Aribau, 42), un exquisit concept-store i cafè dedicat al brunch saludable. La cosa els hi va funcionar i en van obrir un segon a Pau Claris, 190. I com que on n’hi ha dos n’hi ha tres, el Taulat 44, prop del parc del Poblenou i la platja, també és seu. En aquest local cantoner hi trobareu uns superbs croissants i sobres de codony i caqui; pastissos; torrades franceses i veganes; pancakes de carbassó i salmó fumat; vitello tonnato i fins i tot una milanesa clàssica. Tema cafè; d'especialitat, bo i en formats originals, com l'ice white lottus late o l'affogato de festucs, per exemple. L’interiorisme és un homenatge al bon gust: aires escandinaus, ecos industrials, finestralls, llum natural a dojo, blancor, pau i serenitat.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video