Una taula de fusta amb diferents plats; verdures, olives, coca i moixama amb fruits secs
Foto: Tiberi BarTiberi Bar
  • Bars i pubs | Bars de vins
  • El Poble-sec
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Tiberi Bar

3 de 5 estrelles
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Després de funcionar uns quants anys com un club d’esdeveniments gastronòmics efímers, la troupe Tiberi ha obert el seu local permanent. La proposta gastronòmica és de la Fran Baixas (filla de restauradors, dissenyadora gràfica i ex R+D de Mugaritz). El local és un encreuament entre l’hygge nòrdic i l’interiorisme barceloní; sobrietat, caliu i, si mireu al sostre, sensació de ser dins d’un núvol. La carta muta amb les estacions, però hi teniu seccions fixes; cosetes per picar (gildes, xips, seitons), entrepans (el de pollastre és el més ovacionat) i alguns platets de verdura, carn i peix. Obren de dimecres a diumenge i només agafen reserves per grups de sis o més persones. Un dels locals de moda de Barcelona.

Detalls

Adreça
Vila i Vilà, 67
Barcelona
Barcelona
08004
Transport
Paral·lel (M: L2 i L3)
Preu
€€
Horaris
Dc., dj. i dv. de 19 a 1 h. Ds. i dg. de 13 a 1 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà