Ja ho adverteixen a la seva web: "A la resta de locals hi ha moltes burgers i massa indecisió, així que nosaltres hem decidit fer-ho molt més fàcil. Pa, quètxup, mostassa, ceba, formatge i dos 'patties'; això és tot. Triar-nos serà la teva darrera tria." Aquest establiment és l'aventura restauradora 'fast good' d'en Miguel Puchol (Mantequerías Pirenaicas) i del seu soci Gabriel Rodrigo (expilot de Moto2). Passen de les floritures culinàries absurdes per centrar-se en allò que realment importa; aconseguir la 'smash' perfecte. Com? Amb pa artesanal de brioix i carn de primera qualitat —prové de granja La Bassola de Castellterçol— que es caramel·litza fins a arribar al punt del socarrat. A la carta, només dues opcions però clavades; la 'smash' burger clàssica, una altra secreta que va canviant, un parell de postres i quatre begudes. Per menjar al local o per emportar.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video