Unes postres amb molts matisos

El gelat de cervesa negra és el nou suggeriment de la carta de la Fàbrica Moritz
gelat Moritz
Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

encara no ha arribat l’estiu però ja ve de gust prendre un bon gelat, oi? Si sou dels que esperen el bon temps amb candeletes per gaudir dels gustos més refrescants, no us perdeu aquesta nova incorporació a la carta de la Fàbrica Moritz. Unes setmanes després de descobrir un carrot cake molt peculiar, el xef Jordi Vilà torna a demostrar tot el seu potencial per delectar-nos amb una de les seves postres màgiques: el gelat de cervesa negra amb crema de gerds i galeta de cacau.

Com ja sabeu, a la carta de la Fàbrica Moritz hi podem trobar tot tipus de propostes gastronòmiques on la cervesa és un dels ingredients protagonistes i, aquesta vegada, és el torn de la Negra de Moritz.

En el cas que encara no conegueu els encants d’aquesta cervesa, us explicarem que és una stout amb un 5% d’alcohol i lleugers tocs de fruita groga madura. El seu color és un negre intens produït per les maltes i l’ordi torrefactes i la seva aroma torrada remet a l’olor del cafè i el cacau amb matisos de regalèssia i subtils notes fumades. Si encara no l’heu tastat, ja trigueu a fer-ho! En Jordi Vilà i el seu equip del Moritz Beer Lab han ideat una creació amb una forta entrada de fruita vermella i una sortida lleugerament amarga de gelat de cervesa. A aquesta fusió se li suma un toc de cacau, que li dona més consistència a la proposta i acaba d’arrodonir unes postres plenes de contrastos. Si us agrada el gelat i us atreviu a descobrir noves propostes gastronòmiques d’allò més sorprenents, aquesta primavera és el moment ideal per fer-ho. I si sou amants de la Moritz Negra, encara més! 

Fàbrica Moritz.Ronda de Sant Antoni, 39.  M: Sant Antoni.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat