Qui és de Sitges ho és fins a la medul·la. Per això no és d’estranyar que el sitgetà de bandera faci extensiu el seu sentiment de pertinença al poble fins al beure. L’abril de 2014 els germans Markus i Axel Neumann, la Mercè Rafecas i en Manel Andreu, tots ells sitgetans i amants de la bona cervesa, van engegar una fàbrica de birra artesana que funciona alhora com a ‘brewpub’ i la van batejar amb el nom de La Sitgetana Craftbeer. No hi busqueu ampolles ni etiquetes: a la Sitgetana l’or raja de sis aixetes celestials que abasteixen la clientela amb les modalitats de cervesa que pensen i fabriquen a pocs metres de la barra. Red Ale, Pale Ale, IPA, de tots colors, mides i intensitats, el personal us ajudarà a trobar la cervesa que voldríeu portar a l’altar. No patiu si us n’enamoreu tan fort que ja no podeu concebre una vida sense una Sitgetana agafada de la mà; teniu l’opció d’endur-vos ampolles de ¾ de litre a casa.
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video