Notícies

L'hotel on ningú no hauria de dormir

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Les dades sobre el nombre de persones que viuen en situacions de pobresa, violència, manca d'oportunitats o desemparament a Barcelona espanten. 941 persones dormen al carrer a la ciutat i 1,8 milions de persones viuen en situació de risc d'exclusió social a Catalunya. Seguim. A Barcelona tenim una mitjana diària de 15 casos on famílies senceres han d'abandonar la seva llar i a Catalunya es produeix un 22,2% d'abandonament escolar.

Amb aquestes xifres a la mà es fa difícil no col·laborar amb projectes solidaris, i l'Hotel Invisible n'és un. Es tracta d'una campanya que vol sensibilitzar i recaptar fons per ajudar persones amb risc d'exclusió social a través de donacions que es destinaran a resoldre els problemes d'aquests col·lectius, que han servit per donar nom a les habitacions d'aquest hotel simbòlic.

Més concretament, cada donatiu que feu servirà per col·laborar amb els programes de la Fundació IReS, dedicats a la reinserció d'aquests col·lectius mitjançant una metodologia innovadora d'apoderament de les persones. És a dir, per cada euro que doneu, 84 cèntims són per a l'acció social i 16 cèntims per fer possible aquesta acció social, que vol implicar les empreses turístiques que operen a la ciutat i els mateixos turistes, propiciant que l'activitat econòmica turística de la nostra ciutat tingui també un retorn cap a la societat.

Ja sabeu, entreu en la pàgina web de l'Hotel Invisible i feu un donatiu en aquest espai imaginari on ningú no hauria de dormir.

Últimes notícies

    Publicitat