Notícies

Un vermut amb el milloret de Barcelona

María José Gómez
Directora, Time Out Barcelona
Vermut Premis Time Out Barcelona 2016
© Maria DiasVermut Premis Time Out Barcelona 2016
Publicitat

Dissabte 21 de gener al migdia va tenir lloc una de les cites anuals que més ens agraden: el vermut dels premis Time Out Barcelona. Ja fa tres anys que ho celebrem de la mateixa manera: tota la família Time Out –periodistes, comercials, la gent de màrqueting, col·laboradors i en general tots els que hi estem implicats d'una manera o una altra– ens reunim al bar 33/45 amb els premiats i els finalistes que s'hi volen atansar. L'objectiu és passar una bona estona plegats en un ambient relaxat. Poc protocol i molta germanor i bon humor.

Aquest any vam tenir la sort de poder brindar amb tots els guanyadors dels premis del 2016: Emilio Ruiz, president de l'entitat, i Sergi Cubell, secretari, van representar el Casal Lambda, el Premi Time Out; Sebastià Portell va demostrar el seu esmolat sentit de l'humor en rebre el guardó al millor creador; el xef Hug Pla va rebre el seu premi per al millor plat amb el volcà d'arròs del Minyam; els tres socis del Koku Kitchen Buns, Gyoza and Ramen Mark Liston, Ross O’Doherty i Robert Johansson van recollir el premi de Millor restaurant. Vam gaudir d'una bona representació de l'associació TRANSforma la Salut, guanyadora de millor iniciativa ciutadana del 2016, i de Terrats en Cultura, el projecte més innovador.

També vam comptar amb la presència de Jordi Formatger, Marc Sánchez i altres amics del Moog, premi al millor local nocturn, així com amb els socis de Pastrami / Paradiso. I Maria Arnal i Marcel Bagès van interpretar una cançó en acústic del seu celebrat 'Verbena',  el projecte que els va fer mereixedors del premi a la millor obra del 2016.

Últimes notícies

    Publicitat