L’Hugo Roche és el mestre reboster darrere de Pasté BCN, la pastisseria que revoluciona Gràcia amb un assortiment espectacular de pastissos de formatge i molt més. Amb una formació sòlida i una empenta imparable, va començar el 2019 amb una pastisseria online que va triomfar ràpidament, i en pocs mesos va inaugurar un local a la plaça del Diamant.
La seva especialitat? Els cheesecakes. N’ofereix dotze varietats diferents, des del clàssic amb un toc de manxego fins al de galetes Lotus, matcha, Nutella o festucs. Però això no és tot: si sou fans de les fusions creatives, no us perdeu els híbrids com el cheesecake de brownie o el de pastanaga, ni les seves creacions especials per ocasions úniques, com el pastís de formatge inspirat en la coca de Sant Joan.
Aquest Nadal, l’Hugo eleva encara més el llistó amb tres pastissos únics: el cremós de brie amb trufa per als més formatgers, el de macadàmies amb xocolata per als que adoren els contrastos cruixents, i el de Baileys amb xocolata blanca i caramel salat per als fans dels sabors intensos. Es poden comprar per porcions a la botiga de Gràcia o encarregar-los sencers, disponibles en dues mides (per a 6 o 10 persones). Les reserves per Nadal estan obertes fins al 23 de desembre, i per Cap d’Any, fins al 29 de desembre.
Feu la vostra comanda i prepareu-vos per conquistar la taula aquestes festes amb els dolços més irresistibles de Pasté BCN. Perquè en aquesta pastisseria, cada pastís és un trosset de màgia fet realitat!