La xurreria és un negoci popular, però tremendament sacrificat: n'obren amb comptagotes. I des de aquest punt de vista cal celebrar l'existència d'Artchur (només per l'acudit del nom, ja mereix l'existència!). A Artchur els xurros es combinen amb acompanyaments dolços i salats, submergits en bols. Dolços: amb escuma i praliné de festuc, gelat de festuc i festuc a trossets. O una conjunció de xurros submergits en escuma de crema catalana, amb pell de taronja confitada, gelat de caramel i grills de taronja (i especialment llaminera és la versió de xurros amb xocolata, amb escuma de xocolata a la sal, salsa de xocolata, crumble de cacau i gelat de xocolata). Així fins a sis receptes.
Però la radicalitat arriba en les receptes salades. Xurros amb tripes! Simplement, tripes a la madrilenya amb els xurros tallats a trossets. O els Mac & Chur, ofegats en salsa de formatge cheddar amb parmesà i bacó cruixent, un homenatge al mac and cheese nord-americà. La carta està assessorada pel pastisser Miquel Guarro i el xef Miguel García, i totes les escumes dels bols, així com les receptes dels plats, es cuinen in situ. Els xurros són lleugers i poc oliosos, cosa que els fa idonis per combinar amb bols suculents i contundents.