1. Pastís de te matxa
    Foto: AyameAyame
  2. Dorayakis de te matxa i de fesol dolç
    Foto: AyameAyame

Ressenya

Ayame

4 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

Les credencials rebosteres d’Hide Oda no poden ser millors: una dècada a la cuina del Koy Shunka, que es diu aviat. Ayame, que vol dir flor d’iris en japonès, és la seva petita botiga i obrador especialitzat en dolços nipons; ‘cotton cheesecake’ (esponjós fins a l'infinit), ‘dorayakis’ de diferents farciments, pastissos de matxa i pasta de mongetes dolces i fins i tot ‘melonpan’ (una espècie de brioix amb cobertura cruixent i d’aparença similar al meló). La producció artesanal d'Oda compleix amb totes les característiques de la rebosteria tradicional japonesa; presentacions meticuloses, combinacions de diferents textures i dolçor moderada per ressaltar els sabors naturals dels ingredients. Molt recomenable.

Detalls

Adreça
Consell de Cent, 420
Barcelona
Barcelona
08013
Transport
Teutan (M: L2)
Preu
Horaris
De dm. a dg. de 12 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà