Fidel a la tradició valenciana, aquesta empresa molletana elabora l'orxata com s'ha fet tota la vida, sense innovacions absurdes; amb aigua, xufes i sucre. El factor distintiu és que utilitzen la xufa D.O. del proveïdor alboraier Greses. Després d'un rigorós procés de neteja del tubercle, el trituren, el barregen amb aigua tractada, el filtren, el refreden immediatament i el conserven en tancs sense llum. Segueixen aquest mètode des de l'any 1979, o sigui que saben el que fan. També ofereixen gelats i granissats. A Barcelona, tenen dos locals més; Còrsega 245 (Eixample Esquerre) i a plaça del Comerç 2 bis (Sant Andreu).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pg. de Fabra i Puig, 115
- Barcelona
- Barcelona
- 08016
- Transport
- M: Fabra i Puig (L1), Virrei Amat (L5)
- Preu
- €
- Horaris
- De dg. a dj. de 12 a 22 h. Dv. i ds. de 12 a 23 h.
Discover Time Out original video