El tancament de la Brunells va ser un cop dur: una pastisseria del 1852, farcida d’identitat comestible barcelonina: sares, croissant de llard, encenalls de Sant Josep, coques de llardons. Això va succeir a finals del 2018. El 2020 especialistes d’alta volada –la Pastisseria Canal i cafès El Magnífico entre d'altres– la van reobrir. De la millor manera possible: fent-li un lífting i mantenint la línia artesana de la casa amb recursos del segle XXI.
L'estructura del local és la mateixa, rere la pastisseria la cafeteria, i ullant les vitrines se'ns fa la boca aigua veient peces que son part de la nostra infància: braç de gitano, sares d'ametlla (volem la de xocolata!), coques de greixons, merengues, sachers, encenalls de xocolata... I el croissant de llard! En una ciutat 'croissanitzada' a la francesa, recuperen el croissant de llard! Deliciós, cruixent, llardós en el bon sentit. Del seu forn-habitació gegantí de tres per sis (calen quinze dies per escalfar-lo!) en surt el pa dels entrepans. El forner i pastisser explica que "la singularitat del forn ha determinat els pans, que s'hi adapten. Fem un pa rústic, fet només amb massa mare, molt lent i amb els reposos que toquen".