Sabíeu que el gelat va néixer a Sicília, com una evolució dels sorbets sorgits de les neus de l'Etna i que, posteriorment, va ser perfeccionat per les corts renaixentistes florentines? D'aquí que la gelateria siciliana estigui tan valorada arreu del país de la bota. I per què us estem explicant tot això? Doncs, perquè no us caldrà volar a Palerm per comprovar-ho. Molt a prop de la plaça Osca, a Sants, hi ha una gelateria siciliana clàssica que només obre les tardes i vespres de primavera i estiu. El local us pot passar desapercebut, no té res a veure amb les gelateries que per dins semblen naus espacials, però els gelats segur que no. Són canònicament sicilians; cremosos, de sabors intensos, fets amb ingredients frescos i de qualitat. Per descomptat, n'ofereixen d'ametlla, xocolata i festucs, els clàssics de l'illa. Sempre hi ha granissats i, de tant en tant, també hi podreu trobar 'cannoli'.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Riego, 19
- Barcelona
- Barcelona
- 08014
- Transport
- Plaça de Sants (M: L1 i L5)
- Preu
- €
- Horaris
- De dm. a dj. de 15 a 21 h. Dv. i ds. de 5 a 22 h. Dg. de 15 a 21 h.
Discover Time Out original video