En Paco Benítez i en Pedro Baño, cuiners i propietaris de la Fonda Pepa, han obert una cansaladeria a la vorera de davant del restaurant: la Cansaladeria Pedro Paco és un petit temple artesà dedicat al porc: les terrines i els foies els elaboren ells. També hi trobareu plats preparats del restaurant, com canelons o les seves estratosfèriques croquetes. De producció pròpia, aquí treballen totes les parts del garrinet, que es converteix en unes carnitas envasades al buit –en Paco Benítez és mexicà–, o un rosbif de presa ibèrica i una porchetta extraordinaris: coses que només necessiten un cop de foc i un xic d'acompanyament per muntar un bon sopar. I amb l'afegitó d'alguna de les salses de producció pròpia que venen, com un boníssim 'mole', ja parlem d'assemblatges molt seriosos.
En fresc i cru, cansalada, mans, peus i costella. La tria d'embotits a la venda també és del milloret: una secallona de Cal Tomàs costa sis euros, però el sabor picantet i la textura són incomparables amb la tristor ofegada en làctics i nitrits del fuet de súper. I també hi trobareu una bona oferta de vins seleccionats, els mateixos que fan servir al restaurant i que són cars de veure a les botigues de vi.