Pans del El Taller del Pa
Foto: El Taller del PaEl Taller del Pa

Ressenya

El taller del pa

5 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • Sants
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

El 2009 els germans Fredy, Teresa i Roberto Vizcaya van obrir al barri de Sants El Taller del Pa, un forn on poder continuar amb la tasca artesana que de manera natural havien après dels seus pares a Viana do Bolo (Galícia). Aquí s'allunyen totalment del pa corrent, industrial i mecanitzat per elaborar pa artesà amb ofici, sentiment i sense presses. Utilitzen farines de proximitat sense additius, mòltes en pedra o de producció totalment ecològica i recuperen farines antigues com l'espelta, el kamut i el sègol. El resultat és una oferta àmplia de pans gallecs i catalans. De dolços també en trobareu uns quants; pans de pessic, magdalenes, ensaïmades, pastissos de formatge, coques, etc. Les empanades gallegues de carn, tonyina o bacallà amb panses i la 'bica' (el pa de pessic gallec) volen.

Detalls

Adreça
Galileu, 133
Barcelona
Barcelona
08028
Transport
Plaça del Centre (M: L3)
Preu
Horaris
De dl. a dv. de de 7.30 a 20.30. Ds. de 7.30 a 15.30
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà