1. Obrador de La Cantonada Forn & Pastisseria
    Foto: La Cantonada Forn & Pastisseria La Cantonada Forn & Pastisseria
  2. Pastís de lemon pie
    Foto: La Cantonada Forn & Pastisseria La Cantonada Forn & Pastisseria
  3. Croissants de Magnum ruby
    Foto: La Cantonada Forn & Pastisseria La Cantonada Forn & Pastisseria

Ressenya

La Cantonada Forn & Pastisseria

4 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

L'any 1890 va obrir el Forn de la Santa Creu i Santa Pau i va funcionar amb aquest nom fins al 1992, que es va canviar per l'actual. Vint-i-quatre anys després d'aquest canvi, en Carlos G. Plaza va deixar la seva feina en el sector de la comunicació per formar-se a la Hofmann i convertir-se en forner i pastisser, igual que el seu pare. Primera decisió encertada. Va agafar les regnes de La Cantonada i li va afegir la part de pastisseria. Segona decisió encertada. Tot i tenir sempre un peu a la tradició, en Carlos fa cabrioles inventives i esbojarrades que fa que es diferenciï de la clàssica brioixeria i pastisseria de barri. Tercera decisió encertada. Té un catàleg de trenta croissants diferents, de 'banoffee' a 'lemon pie', passant pel de calçots. Sí, sí, de calçots. De pastissos també en té una bona varietat; de formatge, pastanaga, selva negra, massini, sacher... Però a tots els hi dona el gir "Plaza", marca de la casa. Els pans estan a l'alçada de la resta de l'oferta. Els elabora amb farines de primera qualitat, especials, integrals 100%, ecològiques, a la pedra i de massa mare.

Detalls

Adreça
Dos de Maig, 314
Sant Martí
Barcelona
08025
Transport
Sant Pau/Dos de Maig (M: L5)
Preu
Horaris
De dl a dv. de 6.30 a 21. Ds. i dg. de 8 a 15 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà