El Mistral ja existia i feia bon pa quan a tota la colla que ara recuperen velles receptes se’ls en fotia la massa mare i la farina d’espelta. I els seus artífex treballaven i esperaven que la massa llevés abans de posar-la al forn a hores en què la majoria estaven de marxa o dormien per anar el dia següent a l’escola. Les coses clares. El seu mèrit no és només fer un dels millor pans del país (pa de veritat, en definitiva) sinó haver estat seriosos i íntegres en aquell moment d’inflexió en el qual el professional podia decidir entre continuar fent les coses seriosament o passar-se al costat obscur del pa industrial, com tants d’altres. Són especialistes en ensaïmades i croissants. I a banda de comprar els seus productes, de fama merescuda, al carrer de Torres i Amat, 7 hi tenen una cafeteria per degustar 'in situ' totes les seves pastes: mini croissants, coques de pa i assortit salat, entre d'altres. Nyam!
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video