Pita de Furnos
Foto: FurnosFurnos

Ressenya

Furnos

4 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • El Poblenou
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

L'Spiros Dagretzakis, l'amo del Furnos, té el cul pelat de fer pa perquè fa temps que s'hi dedica; a Grècia té sis fleques. La de Barcelona la va obrir el 2016 i, com les altres, és un forn i pastisseria d'especialitats hel·lèniques amb un racó dedicat al cafè per endur-se. Dels grecs, el més demanat és el 'cappuccino freddo'. Al taulell hi veureu un assortiment de pans de massa mare com el rústic —sègol, farina de blat i crosta gruixuda— i el biològic —sègol, farina de blat i llavors de lli—, 'pitas' de vuit farciments diferents, galetes, rosquilles de sèsam, palets d'uns quants sabors i dolços que fan goig de veure. A la nevera hi ha els 'dips' clàssics (tzatziki, hummus, crema de feta), iogurts, formatges i cerveses gregues, i a les prestatgeries; olis, pasta orzo, olives, confitures, tahini i llaunes de 'dolmas' (fulles de parra farcides d'arròs).

Detalls

Adreça
Marià Aguiló, 67
Barcelona
Barcelona
08005
Transport
Poblenou (M: L4)
Preu
Horaris
De dl. a ds. de 9.30 a 20.50 i dg. de 9.30 a 14.45
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà