L'Spiros Dagretzakis, l'amo del Furnos, té el cul pelat de fer pa perquè fa temps que s'hi dedica; a Grècia té sis fleques. La de Barcelona la va obrir el 2016 i, com les altres, és un forn i pastisseria d'especialitats hel·lèniques amb un racó dedicat al cafè per endur-se. Dels grecs, el més demanat és el 'cappuccino freddo'. Al taulell hi veureu un assortiment de pans de massa mare com el rústic —sègol, farina de blat i crosta gruixuda— i el biològic —sègol, farina de blat i llavors de lli—, 'pitas' de vuit farciments diferents, galetes, rosquilles de sèsam, palets d'uns quants sabors i dolços que fan goig de veure. A la nevera hi ha els 'dips' clàssics (tzatziki, hummus, crema de feta), iogurts, formatges i cerveses gregues, i a les prestatgeries; olis, pasta orzo, olives, confitures, tahini i llaunes de 'dolmas' (fulles de parra farcides d'arròs).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Marià Aguiló, 67
- Barcelona
- Barcelona
- 08005
- Transport
- Poblenou (M: L4)
- Preu
- €
- Horaris
- De dl. a ds. de 9.30 a 20.50 i dg. de 9.30 a 14.45
Discover Time Out original video