En Víctor Gonzalo, enginyer de telecomunicacions, i la Sofia Janer, publicista, es van conèixer concursant a MasterChef. Formats a Espai Sucre (ell) i a L'Atelier Barcelona (ella), passen per l'Àbac i, finalment, munten el seu propi obrador, La Dramerie. En català, vol dir 'drama' i ara entendreu el perquè del nom. La seva filosofia és que els drames estan per endolcir-los, així que us proposen una fórmula ben senzilla; vosaltres poseu el drama i ells el pastís. I com? Doncs, amb creacions tan esbojarrades com el pastís de Santiago; elaborat amb cacauets fregits amb sal, trossets de cacauet caramel·litzats amb mel, praliné cruixent de coco, cremós de plàtan, plàtan caramel·litzat de sucre de canya i mousse lleugera de coco. També tiren de clàssics (tiramisu, brownies, cheesecakes, etc.). L'objectiu de la Sofia i en Víctor només és un: fer-vos plorar, però del gust. Treballen per encàrrec i les entregues es fan directament al seu local de Sarrià.
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Cornet i Mas, 53
- Barcelona
- Barcelona
- 08017
- Transport
- Sarrià (FGC)
- Preu
- €€
- Horaris
- Dl. de 10.30 a 14 h i de 15.30 a 18.30. De dm. a dv. de 10.30 a 14 h i de 15.30 a 19 h. Ds. de 10.30 a 14 h
Discover Time Out original video