Encara que sembli que aquí s'acumulen les ampolles com si fossin fruita exòtica, el personal de la botiga sap perfectament on és cada cosa i quin valor té (i quin servei et farà). Hi trobareu una varietat de productes enorme, que en realitat és la plasmació en botiga d'una empresa que fa més de mig segle que es dedica a la distribució de vins. Atents a les seves activitats de tast i cocteleria.
El 2021 la botiga fundada per la família Escolà celebra deu anys venent licors, escumosos i vins, i popularitzant la cultura dels destil·lats i de la cocteleria. Situada en un antic magatzem del 1890 que abastia de fruita el mercat del Born, aquest celler té un assortiment extraordinari: 4000 referències a la vista i unes 8000 al magatzem. Vins nacionals i internacionals, vermut, xampany, tequila, mezcal, whisky, bourbon, conyac, brandi...
A la planta arran de carrer hi ha vins, destil·lats, i qualsevol tipologia de producte del món del líquid, i té una zona de degustació equipada amb un dispensador de vi Enomatic que permet als clients tastar molts dels vins que es comercialitzen abans de comprar-los. La planta inferior, la cava, està destinada a tasts, presentacions de productes i formacions per a professionals i esdeveniments relacionats amb el món dels espirituosos.
Això pel 'bartender' és el mercat de la Bpqueria en mam. Hi trobareu des de la producció artesana local fins al licor més singular del món. O sigui: des del vi fet a Collserola fins a un 'arrak' de Sri Lanka, un destil·lat fet de canya. I també edicions úniques de producte, com un Macallan de 30 anys que sobrepassa els 6000 euros. Us calgui la beguda que us calgui –amb alcohol o sense–, aquí la tenen.