1. Pstís Paris Brest
    Foto: Maxime Petit Pastry Maxime Petit Pastry
  2. Pastís tropical
    Foto: Maxime Petit PastryMaxime Petit Pastry

Ressenya

Maxime Petit Pastry

4 de 5 estrelles
  • Botigues | Pastisseries
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out
Mireia Font
Publicitat

Time Out diu

En Maxime Petit és un jove pastisser i xocolater francès que, després d'estudiar cuina i pastisseria al seu país d'origen, passa per diferents establiments del prestigiós club Relais Desserts (la primera lliga de la rebosteria francòfona, per entendre'ns) fins que en Raül Balam el fitxa com a cap de rebosteria del seu restaurant Moments. Allà hi treballa gairebé durant una dècada i l'any 2023 fa el salt en solitari. Al seu local, just davant de l'església de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, hi trobareu clàssics francesos (Paris Brest, Saint-Honoré Banoffee), receptes familiars (fondant de castanya) i creacions pròpies ('tartalette' tropical). L'espai, lluminós a més no poder, és de dues plantes (obrador amb vidriera a dalt, degustació a baix) i té terrassa. Per si no fos suficient, els diumenges serveix brunch amb reserva prèvia. Devots de la rebosteria de primer nivell, aquest és el vostre paradís a la terra.

Detalls

Adreça
Sant Antoni Maria Claret, 244
Barcelona
Barcelona
08025
Encreuament
Barcelona
Transport
Sant Pau Dos de Maig (M: L5)
Preu
Horaris
De dc. a dv. de 12 a 20 h. Ds. de 10 a 20 h. Dg. de 10 a 17 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà