Mimmar –encreuament entre 'mimar' i 'mediterrani'– és una botiga d'empanades artesanals d'esperit mediterrani que està en posició de plantar cara, en el seu terreny, a l'empanada argentina. I això ho fan amb una massa ferma, que resisteix bé el cop de forn sense quedar feta crosta o estovar-se, i sobretot amb un farciment substanciós que remet a la cuina catalana i als sabors de la nostra infantesa.
Com per exemple, una fabulosa cresta de pollastre de pagès on es fa palès el rostit caramel·litzat, amb les prunes i els pinyons, o unes empanades de carn picada i bolonyesa, inspirades en els macarrons de la iaia. Segueixen la temporalitat, també, amb una cresta de remenat de bolets amb ceba boníssima. I també hi ha picades d'ullet a Àsia, com la de pollastre thai (per cert: a tastar la Madriles, entrepà de calamars fet cresta!). Punt gran a favor: són sucoses, però quan les mossegues no t'esclaten barbeta avall.
Aquest és un projecte de Ygail Lenti, qui fou 'managing director' de Carles Abellán, i sap el que es fa:"Els farcits es cuinen cada dia des de zero a la nostra cuina, volem 'mimar' els clients. Tant, que si us hi acosteu amb una ampolla buida la podreu reomplir gratis d'aigua osmotitzada a una font del mateix local. I l'oferta de cervesa artesana no està gens malament.