El forner Matthieu Atzenhoffer i la pastissera Alba Ceamanos uneixen destreses perquè la seva clientela no hagi de triar entre una pasta i un gelat. A Morreig no són dos productes excloents, tot el contrari. Brioix amb gelat? Un sí rotund! L'esponjositat i l'aroma de mantega del primer sumat a la cremositat del segon funcionen a la perfecció. A més, la combinació es pot complementar amb salses (caramel salat, xocokata o festuc) i toppings (avellana o ametlla caramel·litzada, boletes de xoco amb llet o festucs). Els gelats els elaboren amb fruita natural, res de potenciadors de sabor, i les infusions les fan en fred. Els ingredients són de km 0. També hi teniu polos de diferents sabors (mango, coco, vainilla, avellana, festucs).
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Verdi, 25
- Barcelona
- Barcelona
- 08012
- Transport
- Fontana (M: L3)
- Preu
- €
- Horaris
- De dc. a dg. de 9 a 22 h
Discover Time Out original video